Column: Zijn we terug?

Winnen is winnen zullen we maar zeggen. Goed was het nog steeds niet, maar we zien de laatste wedstrijden wel weer de vechtlust terug.
 
Ik heb geen één speler door het ijs zien zakken. Helaas was het wel zichtbaar dat FC Twente voetballend gezien veel verder is dan FC Utrecht op dit moment. Die “gestolen” overwinningen smaken natuurlijk wel het best.
 
Opnieuw een goed gevulde Galgenwaard zag hoe Sander van de Streek met een typische Streek goal, de wedstrijd besliste. Met hangen en wurgen en een uitstekende Fabian de Keijzer wisten we de drie punten over de streep te trekken. Ook wel eens lekker!
 
De VAR zat in deze wedstrijd eindelijk een keer mee en laten we eerlijk zijn, het waren nog volledig terechte beslissingen ook. Dat de supporters van FC Twente achteraf heel erg aan het zeuren waren over de tweede ballen in het veld maakt het alleen maar mooier. Wij als supporters deden tenslotte wat er aan ons gevraagd werd. De ballen netjes terug geven! Asjeblieft materiaalman!
Aan inzet geen gebrek dus en dat moeten wij zo houden. Nu op zoek naar meer voetballende automatisme en nog meer vertrouwen, wie weet kunnen we dan alsnog gaan verassen in de playoffs.
 
Nu Feyenoord uit. Van Feyenoord winnen we eigenlijk nooit. Helemaal in de kuip niet. Toch gloort daar een heel, heel, heel klein stipje hoop aan de horizon. Want Feyenoord speelt doordeweeks nog een hele zware wedstrijd in Rome en wie weet hebben zij daar tegen ons nog hele zware naweeën van.
 
Ik hoop de rest van het seizoen vooral een herkenbaar strijdend FC Utrecht te blijven zien, want daar zijn we als supporters altijd blij mee. Op naar Rotterdam.
 
Tot volgende week,
Dustin

11546

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS