Column: Vechters

Teamspirit, vechten en strijden voor elkaar. En dat hebben ze gedaan tegen de Eagles! Je scoort twee goede goals mede dankzij een uitblinkende Othmane Boussaid! Wanneer gaat de club eens met hem om de tafel zitten voor een contract verlenging? Want als er één het snot onder de ogen vandaan loopt voor het team en de club, is hij het wel.
 
Natuurlijk voetballend gezien, zijn er nog genoeg winstpunten te halen. We spelen zonder spits en dat is tekenend voor het aantal doelpunten wat je tot nu toe gemaakt hebt. Maar als je deze “problemen” in de winter weet aan te pakken, staan we aan het eind van het seizoen echt wel waar we horen te staan.
 
Ik zie Viergever drie ballen blokken met delen waarvan je liever geen bal mee blokt. Ik zie jongens vuile meters maken om teamgenoten te ontzien. Er staat nu een team, een team dat voor elkaar strijd maar ook met elkaar strijd. Als je dan het juich moment ziet wanneer (opnieuw) uitblinker Barkas er een zeker doelpunt uit houd de laatste minuten dan is dat tekenend. Een team dat voor iedereen wil strijden, zoals het hoort te zijn, maar nooit vanzelfsprekend is.
 
RKC- thuis moet het toetje worden van de eerste seizoenshelft. Weet je die winnend af te sluiten, heb je het na een zeer zwakke start nog redelijk bij weten te trekken. Zaak is dan wel dat er in de winterstop nog veel bijgespijkerd word zodat je de tweede seizoenshelft door kan gaan pakken!
 
Ik heb vertrouwen, jullie ook?
 
Tot volgende week,
Dustin Bronius

11628

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS