Column: Beter laat dan nooit

Dinsdag 22 maart 2022. Een datum waarop menig FC Utrecht supporter opgelucht en wellicht blij zal zijn wanneer het de social media nieuwtjes checkt. Hake en FC Utrecht gaan per direct uit elkaar.
Man man man, het heeft even geduurd maar het is een juiste beslissing. Een beslissing die eigenlijk veel eerder genomen had moeten worden. Maar een bekend spreekwoord zegt: Beter laat dan nooit.
Hij is weg! En dat is voor beide partijen het beste.
 
René Hake pakte gemiddeld 1,50 punt in zijn wedstrijden als trainer van het eerste. Daar tegenover staan bijvoorbeeld van de laatste 4 trainers de volgende aantallen: Erik ten Hag: 1,74, Dick Advocaat: 1,78 en zelfs John van den Brom met 1,77 deed het beter. Hake is dus sowieso de minst presterende Utrecht trainer geweest in de laatste jaren. Dus kon de beslissing die vandaag genomen is niet lang uitblijven.
 
Wat een opluchting, er kan schoon schip gemaakt worden. Vanaf nu moeten alle gezichten weer dezelfde kant op staan. Vanaf nu hebben we maar één doel en dat is dit seizoen zo goed mogelijk overleven met misschien wel een mooi toetje in de play-offs. Het moet totaal anders! En dit is een mooie eerste stap!
 
Laat dit asjeblieft niet voor niets zijn. Het is nu aan de spelers en de overgebleven technische staf om te laten zien dat het veel en veel beter kan!
Aan de andere kant, veel minder kon het natuurlijk ook niet. Beste FC Utrecht supporters, geniet van deze tot nu toe hele mooie dinsdag!
 
Dustin

11404

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS