Blijk van waardering Theo Pouw Groep

Beste supporters,

Op 3 november 2019 werd, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard, officieel de staantribune op de Bunnik-Side geopend, o.m. middels het ontvouwen van een fantastisch, gigantisch spandoek, zijnde de skyline van de stad Utrecht, gemaakt door de “Sfeergroep”.

De zoektocht naar een geschikte grote locatie voor het maken van doeken van dit formaat was vooralsnog een groot probleem, maar door tussenkomst van Emile Oltmans, die-hard supporter van het eerste uur, en thans één van de beveiligers in het supportershome, werd een geweldige locatie aangeboden door, en op het terrein van de THEO POUW GROEP in Utrecht.

Inmiddels maakt de sfeergroep al maandenlang gebruik van deze locatie, en als blijk van waardering voor dit genereuze gebaar, is afgelopen week aan Etienne Morriën, directeur CTU van de THEO POUW GROEP, en Emile Oltmans, een litho van het spandoek overhandigd door de supportersvereniging van FC Utrecht.

Theo Pouw Groep, Etienne Morriën, en Emile Oltmans, mede namens de sfeergroep, ontzettend bedankt voor jullie hulp en inzet.

Bestuur supportersvereniging FC Utrecht

8934

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS