5-1 overwinning op Willem II in waterballet

In een kletsnat Stadion Galgenwaard heeft FC Utrecht vanavond (zondag) met verve de drie punten gepakt. Het team van Hoofdtrainer René Hake won met liefst 5-1 van Willem II.
 
Amper een paar minuten staat hij binnen de lijnen, of het is al raak. Op een drijfnat veld kiest Mohamed Mallahi verstandig voor een hoog schot, in plaats van een schuiver. En dat doet de Utrechtse aanvaller niet zomaar, maar overtuigend en afgemeten. Met minder dan tien minuten nog op de klok zorgt Mallahi ervoor dat Timon Wellenreuther voor de vierde keer moet vissen: 4-1 voor FC Utrecht. Mallahi is daarmee, in navolging van Othmane Boussaid en Quinten Timber, de derde doelpuntenmaker van de Utrechtse FC die deze eeuw is geboren.

Ramselaar en nog eens Ramselaar
Bart Ramselaar, een paar jaar ouder dan Mallahi, heeft zijn vizier zo mogelijk nog scherper staan dan de invaller. De middenvelder knalt na tien minuten de 1-0 binnen en neemt een kwartier later ook de 2-0 voor zijn rekening, in een dan nog droog Stadion Galgenwaard. Dankzij de Amersfoorter zit de FC dan op rozen, al blijken die nog akelige prikkels te hebben als tien minuten voor de break Kwasi Wriedt de 2-1 maakt.

Lees hier het volledige wedstrijdverslag op fcutrecht.nl

11347

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS