3e Supportersvereniging FC Utrecht Fiets TOERtocht

Op zaterdag 2 september 2023 organiseert de supportersvereniging FC Utrecht de 3e Fiets TOERtocht in haar bestaan. Deelname staat open voor leden van de supportersvereniging en is GRATIS.
 
Ook zullen enkele FC Utrecht coryfeeën uit het verleden acte de présence geven!
 
Sluitingsdatum: donderdag 24 augustus.
 
Doel van deze toertocht;
Sportieve saamhorigheid, onder het mom “SAMEN UIT, SAMEN THUIS”
 
Het is een Toertocht, er wordt niet harder gereden dan 20 km/uur, waarbij het tempo wordt aangepast aan de groep. Je bent zelf verantwoordelijk voor je fiets. Het maakt niet uit waar je op fietst, van een elektrische fiets tot racefiets, als je er maar bij bent.
 
ATTENTIE…De SVFCU stelt een elektrische fiets of stadsfiets met versnellingen in bruikleen beschikbaar voor degenen die daar prijs op stellen. De fiets zal dan voor je klaarstaan bij het vertrekpunt.
 
DAGPROGRAMMA ZATERDAG 2 september 2023
08.45: degenen die een fiets in bruikleen krijgen, dienen aanwezig te zijn voor uitleg van de (elektrische)fiets en het instellen van de hoogte van het zadel.
09.00 – 09.30: Verzamelen in het supportershome Number Four.
09.30 uur: briefing over onder meer de route en veiligheidsregels.
09.45 uur: vertrek vanaf stadion Galgenwaard.
 
Afstand: een prachtige route over 53 kilometer, omdat FC Utrecht 53 jaar bestaat. Met onderweg een 'rustmoment', waar een drankje en een versnapering wordt verstrekt door de SV.
 
14.00 uur: vermoedelijke tijd terug voor een gezellig samenzijn in het supportershome Number Four om 'stoom af te blazen', een drankje te nuttigen en nog even na te kletsen.
15.30 uur: einde evenement.
 
Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar Siege Postuma, s.postuma@hotmail.com onder vermelding van je NAAM, ADRES, en TELEFOONNUMMER. Vermeld tevens of je met je eigen fiets komt OF dat je een fiets in bruikleen wil waarbij als regel geldt, “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Dus gelieve snel te reageren.
 
P.S.: vanwege de gemaakte afspraken en de te houden noodzakelijke briefing…wees op tijd! Wat het weer ook moge zijn, de TOERtocht gaat door (met uitzondering van onweer). Neem voor de zekerheid mee: regenkleding, droge kleding voor verschoning na afloop en eventueel een handdoek.

9140

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS