100% supporters are made in Utrecht!

Ja, we staan er slecht voor. Ja, er is kritiek vanuit de supporters op van alles en nog wat. Maar dat doet er nu allemaal even niet toe.

To support betekent ondersteunen. En laten we dat zondag massaal doen! Kom in het rood wit naar het stadion en geef je volle support en steun aan ons team en onze club! Wat er ook gebeurt! En denk alsjeblieft goed na en laat je ook niet provoceren. Meer ellende kunnen we er nu niet bij hebben. Het gaat om ons cluppie en die heeft ons allemaal weer eens meer dan ooit nodig.

We hebben in het verleden bewezen dat we er staan als het moet. Met 1.000 supporters naar NAC en daarna met 53 bussen naar Twente. Het zijn zo maar eens wat voorbeelden. Toen we in Enschede er in bleven ontstond er in positieve zin een ommekeer. We werden en waren toonaangevend in Nederland.
 
100% support, meer dan 90 minuten gezang, ondersteund door trommels en ludieke acties. Ondanks spel of uitslag. Veel clubs waren jaloers op ons als aanhang. En ja, we hebben ook nu weer volle uitvakken en de support is zeker niet slecht. Maar we kunnen, nee moeten nog beter. Gelet op de standpunt op de ranglijst zeker nu.

Niemand is groter dan de club. Ook wij als supporters niet. Dus volle support geven aan onze club! Zondag met z’n allen uiterlijk om 12.00 uur op de tribunes aanwezig zijn. En met z’n allen in positieve zin de ‘hel van de Galgenwaard’ creëren.

FC Utrecht, no matter what!

We geven het niet op!

Bestuur Supportersvereniging FC Utrecht en bestuur True Support

11475

SUPPORTERSVERENIGING FC UTRECHT VOOR EN DOOR SUPPORTERS