Zevende mariniersdag i.c.m. FC Utrecht - Feyenoord

Voor de 7e keer vond op 22-12-2019 de “MARINIERSDAG” plaats. Ooit begonnen als ludiek idee, het houden van een gezellige reünie, i.c.m. de wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord, maar inmiddels een vast item in de speelkalender. Waarom Feyenoord? Omdat mariniers hun 1e opleiding ondergaan in Rotterdam, daarom dus.

Deze editie gaven 129 pax acte de préséance, een zeer respectabel aantal, gelet op het ingaan van de vakantieperiode. Algemeen directeur/commandant Thijs van Es heette het gezelschap welkom in het supportershome, en Gert Kruys vertelde op zijn geheel eigen wijze het e.e.a. over de FC, en introduceerde zichzelf tevens als ambassadeur van de club.

Na het aansnijden van de jaarlijks terugkerende taart, volgde een verkenningspatrouille naar DITO, waar het gezelschap werd getrakteerd op een fantastische BBQ. Helaas was de uitslag van de wedstrijd negatief, maar toch keek achteraf een ieder terug op een geweldige dag.

De oudste deelnemer deze dag was Dhr. v.d.Weert met 85 lentes, en de vader van o.m. Martin, een Bunnik-Zijder van het 1e uur, en nog steeds aanwezig op de Bunnik-Side. Bijzonder om te vermelden is dat hij nog nooit in Galgenwaard was geweest, puur vanwege het feit dat voetbal niet zijn interesse heeft. Mits in goede gezondheid is ook hij er de volgende keer gewoon weer bij verzekerde hij ons.

Het mogelijk maken van bijzondere aangelegenheden kan je niet alleen. Door gezamenlijk de handen ineen te slaan, is er weer een onvergetelijke dag gerealiseerd voor vernoemd gezelschap, en misschien is dit idee een aanzet voor anderen om te volgen.

Deze dag werd mogelijk gemaakt, zonder hen allemaal bij naam te noemen, door de goede samenwerking met diverse mensen van de club, DITO, de BBQ, het supportershome, en de “worsteman”: de worst op de taart!

Fijne dagen en hopelijk gezond weer op in 2020! 

Siege Postuma


IMG-20191222-WA0008

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht