SV-voorbeschouwing: finale FC Utrecht - Feyenoord

SV-voorbeschouwing: finale FC Utrecht - Feyenoord

Wat een aanloop naar een wedstrijd. Zelden hebben zo veel supporters met arendsogen een livestream van een kort geding bekeken. FC Utrecht zich richtend op de reglementen en de KNVB met een eigen agenda. De uitspraak van de rechter was uiteindelijk duidelijk. Er wordt op zondag 12:15 afgetrapt in de kuip. Het lachje was tekenend hoe de KNVB zich boven alles en iedereen verheven. 'Wij zijn de KNVB en hebben altijd gelijk, als het niet zo is dan hebben wij als nog het rechtom het zo te draaien tot wij uiteindelijk als nog gelijk hebben.'


Team

Feyenoord – FC Utrecht, de ultieme revanche voor de niet gespeelde bekerfinale van een jaar eerder. Misschien op dit moment nog wel meer beladen dan dat hij vorig jaar had geweest. Een wedstrijd op zich, resultaten in het verleden tellen niet. Zelfs met publiek in De Kuip hebben wij (niet vaak) laten blijken tot een resultaat te kunnen komen.

“Zondag is ons daggie”

Met het mes tussen de tanden. Één wedstrijd waarin alles mogelijk is. Nu gaat het er om. Laten wij met z’n allen asjeblieft zien hoe Utrecht is en altijd zal zijn. Zondag is ONS daggie en niet die van een ander. Wij zijn FC Utrecht!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht