Petrovic: 'Zuidam moet met Advocaat om tafel'

Als het aan assistent-trainer Zeljko Petrovic van FC Utrecht ligt gaan hoofdtrainer Dick Advocaat en directeur voetbalzaken Jordy Zuidam in de winterstop met elkaar om de tafel. Petrovic zou het niet gek vinden als Advocaat er nog een seizoen aan vast plakt in de Domstad.


Advocaat2

Advocaat heeft bij zijn aanstelling in Utrecht een contract getekend dat hem tot het einde van dit seizoen aan FC Utrecht bindt. Daarbij zei de oefenmeester dat FC Utrecht zijn laatste club zal zijn. "Advocaat (71) is qua fitheid 55 jaar. In de supermarkt heb je producten met drie in één, Dick heeft alles in één", zegt  Petrovic over Advocaat in de Tafel van Kees van Fox Sports. "Hij heeft uitstraling en is een toptrainer. Ik ga niet Van Seumeren adviseren, maar ik adviseer wel Jordy Zuidam dat hij in de winterstop met Advocaat om de tafel moet."

Volgens Petrovic heeft FC Utrecht de opvolger van Advocaat al in huis. "Rick Kruys wordt een toptrainer, maar hij heeft nog niet alle diploma's. Over een aantal jaar is hij zeker hoofdtrainer van FC Utrecht. Het zou voor hem goed zijn om nog een jaar met Advocaat te werken", zegt Petrovic die niet weet of hij blijft als Advocaat blijft. 

De assistent-trainer van FC Utrecht had ook nog complimten over voor de organisatie van FC Utrecht. "FC Utrecht heeft het goed voor elkaar. Met een salarisplafond van twee ton en dan zulke spelers hebben is knap. En er loopt ook nog heel veel talent bij de club."

Bron: RTV Utrecht

FC Utrecht - Ajax

Zo 23-12-2018 - 12:15 uur
Stadion FC Utrecht

FC Utrecht
Ajax

AZ - FC Utrecht
Zaterdag 19 januari 2019 - 18:30 uur

FC Utrecht - Willem II
Zondag 27 januari 2019 - 14:30 uur

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht