Op oorlogssterkte richting slot van seizoen

FC Utrecht lijkt alleen maar fitter te worden naarmate de seizoensontknoping dichterbij komt. Alleen Mimoun Mahi ontbreekt nog in de selectie van trainer René Hake, en de kans dat hij nog een grote rol speelt in het restant van het seizoen wordt kleiner.

Zelfs Justin Hoogma deed vandaag alles weer mee en zit morgen in de selectie voor de wedstrijd tegen SC Heerenveen (18.45 uur). Wat fitheid aangaat, heeft trainer René Hake geen klagen. De toch al brede selectie die hij tot zijn beschikking heeft, is nagenoeg compleet. Ten opzichte van vorige week tegen Willem II (3-2) keert dus Hoogma terug én heeft Hake weer de beschikking over Willem Janssen en Mark van der Maarel, die toen geschorst waren.
 
Alleen Mahi ontbreekt dus. En dat is wel een bittere pil. Mahi is qua productiviteit één van de belangrijkste spelers van FC Utrecht, maar hij worstelt gedurende het hele seizoen al met kwaaltjes. Duidelijk is dat hij na het seizoen onder het mes gaat vanwege meniscusklachten. Toch leefde bij zowel Hake als Mahi zelf de hoop dat de 27-jarige aanvaller nog een serieuze rol van betekenis kan spelen in de laatste serie eredivisiewedstrijden en, vooral, de play-offs.
 
Lees hier het volledige artikel op AD.nl


180829544_3914987508557108_5623667945842472066_n

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht