Nederlaag tegen Feyenoord: 1-2

FC Utrecht verloor vanmiddag (zondag) van Feyenoord. In Stadion Galgenwaard besliste Steven Berghuis na de break de partij, nadat de score halverwege door twee eigen doelpunten nog in balans was: 1-2.
 
Behoorlijk wat ruimte, een goede uitgangspositie bovendien. Eljero Elia krijgt de gelegenheid op het Feyenoord-doel te vuren in de blessuretijd van de wedstrijd, en die kans grijpt de FC Utrecht-aanvaller aan. Het schot is een prooi voor sluitpost Nick Marsman, die daarmee de laatste Utrechtse doelpoging in de kiem smoort en ervoor zorgt dat de Rotterdammers de 1-2 score over de streep trekken.

Bijlow maakt inzetten Van de Streek en Kerk onschadelijk
Eerder in de tweede helft is het Justin Bijlow die met een knappe save Sander van de Streek weerhoudt van het maken van een doelpunt, na goed voorbereidend werk van Moussa Sylla. Bijlow werpt zich in de toegevoegde speeltijd nog voor een bal waarop ook Gyrano Kerk aast en houdt daar een blessure aan over, waardoor voormalig FC Utrecht-speler Marsman de laatste paar minuten van de match onder de Feyenoord-lat staat.

Lees hier het volledige wedstrijdverslag op fcutrecht.nl


Overeem

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht