Mariniersdag in teken van Bibian Mentel Foundation

Voor de 8e keer zou dit grote evenement plaatsvinden op zondag 11 APRIL 2021. Zou? Is er geen enkele marinier aanwezig in het stadion? Is de paus katholiek? Schijt een beer in het bos? JA DUS!!! Ik ben die dag in functie, en heb hulp van 2 man. Beide clubs zullen zondag vertegenwoordigd worden door een marinier. De neutrale aanwezige marinier vertegenwoordigd de groep die normaliter komt voor de reünie met “oh ja, er is ook nog een voetbalwedstrijd”. Wie dat zijn zal je zondag zien. Dit drietal is de ADVANCE PARTY, vertegenwoordigd de gehele MAINBODY, en zit verschervensgewijs in vak QPO, rij 1665.

Elke editie was er wel wat speciaals verzonnen en dat geldt zeer zeker t.a.v. deze editie.

Deze FCU - FEY staat in het teken van de onlangs overleden Bibian Mentel.

Er is een SPECIAAL E-TICKET ontworpen welke een ieder in zijn/haar bezit kan krijgen waarbij de volledige opbrengst zal gaan naar de door haar opgerichte MENTELITY FOUNDATION. Vanwege de unieke situatie waarin we ons bevinden staan ook de corona voorschriften vermeld op het ticket. En voor de duidelijkheid…het ticket geeft geen toegang tot het stadion. Een speciaal E-TICKET voor de mariniers, voor een ieder die het KORPS een warm hart toedraagt, voor alle supporters van beide clubs, maar ook voor een ieder die deze actie van ganser harte ondersteunt onder het motto;

VERBONDENHEID, KRACHT en TOEWIJDING

GELIEVE DIT BERICHT DAN OOK ZOVEEL MOGELIJK TE DELEN

Stuur een mail naar s.postuma@hotmail.com en je krijgt de UNIEKE COLECTORS ITEM kaart per mail toegestuurd. Mocht je alleen willen doneren en hoef je geen kaart, vermeld dat dan even in de mail s.v.p. Je kan me mailen t/m zaterdag 17 april.

Hoeveel je wilt doneren is aan jou maar bijvoorbeeld 8,- (zijnde de 8e editie), of 16,65 (uitleg overbodig) zou geweldig zijn, maar elk ander bedrag is uiteraard van harte welkom voor dit fantastische goede doel.

Het bedrag kun je overmaken op rekeningnummer: NL63RABO 0341433683 te Gouda t.n.v. S.Postuma o.v.v. FCU-FEY.

Ik hoop dat bovenstaande actie, welke door beide supportersverenigingen wordt ondersteund, een grandioos succes wordt, en ik dus flink aan de bak moet de komende periode.

Tevens wens ik een ieder alvast een fijn weekend toe, en………………..een mooie editie van F.C. UTRECHT – FEYENOORD.

Siege


Galgenwaard

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht