Jong FC Utrecht thuis tegen koploper Cambuur

Vanavond staat op Sportcomplex Zoudenbalch een echte kraker in de KKD op het programma. Onze jongens ontvangen de trotse koploper en gedoodverfde kampioen SC Cambuur uit Leeuwarden. Gaat het vanavond lukken om te stunten? Zijn de mannen in staat om de aanvalslinie van de Friezen te beteugelen? Vragen die vanavond beantwoord gaan worden.

De selectie van trainer/coach Ab Plugboer heeft hard getraind. Begin van de week waren de omstandigheden nog matig. Code rood lijkt alweer een eeuwigheid geleden, maar gelukkig was FC Utrecht in Veenendaal bij VRC van harte welkom. Later in de week was er sprake van lente weer en kon zelfs het gras weer gaan groeien. Dat allemaal in februari.

De koppies stonden gisteren al strak gespannen. Na een wat mindere reeks moet het (eindelijk) weer gaan gebeuren. De ambitie spat er vanaf. Wij willen graag weer aansluiten op de ranglijst. Wij willen onze aanhang graag positief verrassen. Wij zijn er klaar voor. U ook?  Vanavond om 21.00 uur is de aftrap. Graag tot later.


Galgenwaard

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht