FC Utrecht verlengt aflopend contract Nijhuis

Het aflopende contract van Thijmen Nijhuis (20) bij FC Utrecht is verlengd tot medio 2022. Nijhuis is in een felle strijd verwikkeld met de eveneens 20-jarige Maarten Paes, volgens keeperstrainer Stefan Postma gelijkwaardige keepers met ieder specifieke kwaliteiten.


UtrFey

FC Utrecht heeft in beleidsplannen de ideale keeper voor 2020 uitgestippeld, iemand die op termijn eerste doelman David Jensen kan opvolgen. Met de kennis van nu maken Nijhuis en Paes daar aanspraak op. Reservedoelman Nick Marsman vertrekt zo goed als zeker na dit seizoen transfervrij uit Stadion Galgenwaard en FC Utrecht heeft volop vertrouwen in Nijhuis en Paes, die beiden onderdeel zijn van Jong Oranje. Nijhuis keepte dit seizoen twintig wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie voor Jong FC Utrecht; Paes speelde er negen. Wél maakte de Nijmegenaar dit seizoen al een verdienstelijk eredivisiedebuut tegen PEC Zwolle (2-0).

Met het verlengen van Nijhuis, die tien jaar geleden in de academie van de club terecht kwam, heeft directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op Michiel Kramer na geen aflopende contracten meer in zijn huidige A-selectie.

Bron: AD

FC Emmen - FC Utrecht

Za 20-04-2019 - 18:30 uur
Stadion FC Emmen

FC Emmen
FC Utrecht

FC Utrecht - Fortuna Sittard
Woensdag 24 april 2019 - 19:45 uur

FC Utrecht - sc Heerenveen
Zondag 28 april 2019 - 14:30 uur

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht