Boek De Rebellen van de Bunnikside zondag te koop

*Rebellen-boek eenmalig te koop in de SVFCU-caravan 'NA AFLOOP' van FC Utrecht-RKC*

Op 1 december staan we eenmalig met een oplage buiten aan de kant van de Bunnikside in de SVFCU-caravan. Het boek 'De rebellen van de Bunnikside' verkopen we dan voor 20 euro per stuk. LET OP: Alleen met contact geld af te rekenen, GEEN PIN. Een leuk cadeau voor sinterklaas of onder de kerstboom, maar vooral een uniek document die niet mag ontbreken in je collectie. Dus heb je hem nog niet gekocht, sla dan na de wedstrijd FC Utrecht-RKC bij de SVFCU-caravan bij de Bunnikside alsnog je slag!


Het is het echte Utregse verhaal. De harde kern van FC Utrecht, genaamd de Bunnikside, is de eerste georganiseerde en beruchte hooligangroep in Nederland. Het is al vijftig jaar een gesloten wereld, maar de auteurs van het boek dringen door tot het hart van de Utrechtse hooligans. Dit is hun verhaal. Het zijn de kleuren rood en wit, de stad met de grachten en de Dom. Het is de Galgenwaard, het Herculesplein en de voetbalclub FC Utrecht. Dit gaat niet om een wedstrijd winnen of verliezen, kampioen worden of degraderen. Dit draait om loyaliteit, eer, trots en onvoorwaardelijke vriendschap.

Alle generaties vanaf 1970 tot nu vertellen openhartig over hun ervaringen met rauwe, gewelddadige, emotionele en humoristische verhalen als gevolg. Naast de Utrechters zelf, vertellen ook (voormalig) leden van de harde kernen van Ajax en Den Haag over hun ervaring met de Bunnikside. Het is het complete verhaal van verschillende kanten belicht. Waarbij de één, een glimlach op het gezicht wordt getoverd, draait bij de ander de maag om. Maak kennis met de Bunnikside, het is veel meer dan voetbal en geweld!

Het boek is op 1 december 'NA AFLOOP' van FC Utrecht-RKC eenmalig te koop voor 20 Euro in de SVFCU-caravan aan de kant van de Bunnikside. Op=Op!


Boek advertentie

????Black Friday bij Paul Pessel Sport????


Vrijdag 29 november is het weer zover, Black Friday. De feestdagen komen er weer aan, het is de dag dat de scherpe aanbiedingen je om de oren vliegen. Paul Pessel kan niet achterblijven. 
Daarom deze eenmalige aanbieding!

 Bij elk willekeurige aankoop bij Paul kan je het  boek 'De rebellen van de Bunnikside' voor 15 euro erbij kopen. Zoals de meesten weten, houden de makers van het boek bij 1 druk. Er zijn nog een aantal exemplaren over. Nu heb je nog de kans om dit unieke boek over de geschiedenis van de harde kern van FC Utrecht te verkrijgen. Het enige echte verhaal,  vertelt door de jongens zelf. 

Op = op!

Paul Pessel Sport, Croeselaan 183. 
Pak deze kans!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht