Zivkovic zeer welkom bij FC Utrecht

Zivkovic zeer welkom bij FC Utrecht

FC Utrecht hoopt deze week Richairo Zivkovic (19) aan te trekken van Ajax. Hoewel de Domstedelingen inzetten op een huurconstructie is ook een verkoop niet uitgesloten.
Zivkovic heeft bij Ajax zijn belofte niet kunnen waarmaken en moet in Utrecht de opvolger van de naar Al Shabab vertrokken Ruud Boymans worden. De spits wil graag naar FC Utrecht en is in De Galgenwaard meer dan welkom. Trainer en technisch manager Erik ten Hag is gecharmeerd van de aanvaller.

Utrecht opteert in eerste instantie voor een huurconstructie, omdat de club pas kan investeren bij een spelersverkoop. Ajax wil het liefst verkopen. Dat laatste betekent niet per se dat er een streep door de komst van de aanvaller gaat. Grootaandeelhouder Frans van Seumeren heeft al eerder bewezen best te willen betalen voor "buitenkansjes". Zo kocht hij in het verleden Sébastien Haller al voor acht ton.

Zivkovic werd door Ajax in de zomer van 2014 van FC Groningen overgenomen voor twee miljoen euro. Sindsdien verhuurden de Amsterdammers hem aan Willem II, maar ook daar kon hij zijn status als groot talent niet waarmaken.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht