"Weifelend Schalke 04 denkt aan Eredivisie-spits als opvolger van Huntelaar"

"Weifelend Schalke 04 denkt aan Eredivisie-spits als opvolger van Huntelaar"

Mocht Klaas-Jan Huntelaar deze zomer vertrekken bij Schalke 04, dan overweegt de club Sébastien Haller (FC Utrecht) aan te trekken als zijn opvolger. Voetbal International meldt dat donderdag.

Schalke heeft Haller al enige tijd in de smiezen. De nummer vijf van de Bundesliga is gecharmeerd van de Fransman, maar lijkt ook te twijfelen aan het feit of de topscorer van Utrecht wel het geschikte niveau heeft voor de Duitse top. Dit seizoen was Haller (21) in 37 duels namens Utrecht goed voor zeventien goals. Bij een bod van ongeveer acht miljoen euro is de club bereid om over een transfer te praten.

Bij Die Konigsblauen kan Haller in de voetsporen treden van Huntelaar, wiens contract nog één jaar doorloopt. De speler wil snel van de clubleiding van Schalke horen wat eigenlijk de plannen zijn voor komend seizoen. Ajax is één van de clubs die Huntelaar (32) graag in wil lijven. De Oranje-international hoopt dat Christian Heidel en Markus Weinzierl, de nieuwe technisch directeur en trainer in Gelsenkirchen, snel hun toekomstplannen met hem delen.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht