Vreemde wending bij zware blessure Hardeveld

Vreemde wending bij zware blessure Hardeveld

Jeff Hardeveld heeft een groot geluksmoment beleefd. De verdediger van FC Utrecht heeft geen kruisbandblessure opgelopen, zoals aanvankelijk werd gemeld. Hij staat nu niet een heel jaar, maar slechts enkele maanden buitenspel.
Dat vertelt de jonge verdediger tegenover het programma Namen & Rugnummers van RTV Utrecht. Hardeveld werd onderzocht ter voorbereiding op de kruisbandoperatie en bleek een engeltje op zijn schouder te hebben. Met zijn kruisband was niks mis, alleen zijn meniscus was beschadigd. Dat scheelt een slok op een borrel, aangezien er voor kruisbandletsel doorgaans op een maandenlange herstelduur wordt gerekend.

Inmiddels is Hardeveld geopereerd aan zijn meniscus en revalideert hij in Zeist. "Het is een bizar verhaal en ik kan het eigenlijk niet geloven. Maar het is wel heel goed nieuws", jubelt de linksback, die mogelijk voor de winterstop alweer op het veld staat. Utrecht meldde aanvankelijk dat Hardeveld een terugslag in zijn herstel kende en een nieuwe voorste kruisband nodig had. Een second opinion hielp Hardeveld.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht