Verkoop eerste uitwedstrijd na winterstop van start

Verkoop eerste uitwedstrijd na winterstop van start

Sparta Rotterdam op 14 januari tegenstander van FC Utrecht

De eerste wedstrijd van het seizoen is een uitwedstrijd. Op 14 januari vertrekt een colonne FC Utrecht supporters naar Het Kasteel voor de confrontatie met Sparta Rotterdam (aftrap 20.45 uur). Kaarten zijn vanaf nu in de verkoop. Voor deze wedstrijd geldt een auto- en buscombi. De tickets worden in drie etappes vrijgegeven.
Er zijn maximaal 90 parkeerkaarten beschikbaar. Als eerste is het vanaf vandaag de beurt aan de Gouden Seizoenkaarthouders. Vanaf 28 december aanstaande kunnen ook Uitkaarthouders een kaart aanschaffen voor de reis naar Rotterdam. Op Oudejaarsdag worden de verkoopkanalen ook opengezet voor Club- en Seizoenkaarthouders.

Autocombikaarten kosten €16,70 per stuk en zijn verkrijgbaar via internet en in de FC Utrecht Fanshop. De prijs van een buscombikaart is €21,50. Ook deze kaarten zijn via deze kanalen beschikbaar.

De verkoop loopt, zolang de voorraad strekt, tot en met 12 januari. FC Utrecht kan besluiten de verkoop eerder dicht te gooien in verband met het vullen van de bussen.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht