Vanaf nu verkrijgbaar: de Halve Seizoenkaart

Vanaf nu verkrijgbaar: de Halve Seizoenkaart van FC Utrecht! Met de Halve Seizoenkaart verzeker je jezelf van je eigen plekkie bij de 8 competitiethuiswedstrijden die FC Utrecht speelt na de winterstop. En ben je dus onder meer van de partij bij de krakers tegen Feyenoord en PSV.


FCU - AZ (45)

In de tweede helft van het seizoen, zo is algemeen bekend, moet het gebeuren. Je kunt van augustus tot en met december veel verdienen en verspelen, maar de prijzen worden verdeeld op basis van alles wat er van januari tot en met mei gebeurt. FC Utrecht eindigde de afgelopen drie seizoenen steeds bij de beste vijf ploegen van Nederland; een evenaring van het clubrecord. Wordt dat record in 2019 verbroken? En: ben jij daarvan getuige?

De Halve Seizoenkaart biedt naast prijsvoordeel ook gemak. Ga maar na: als je zo’n pasje op zak hebt, hoef je geen losse kaartjes meer te kopen voor wedstrijden. Die wachtrij bij de kassa? Jij slaat ‘m over! Onzekerheid over waar je zit? Niets daarvan: je hebt altijd je eigen, vaste stekkie.

Bestel HIER jouw halve seizoenkaart. 

sc Heerenveen - FC Utrecht

Zo 16-12-2018 - 12:15 uur
Stadion sc Heerenveen

sc Heerenveen
FC Utrecht

FC Utrecht - Ajax
Zondag 23 december 2018 - 12:15 uur

AZ - FC Utrecht
Zaterdag 19 januari 2019 - 18:30 uur

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht