Van Seumeren: aan Sneijder hangt een prijskaartje

Van Seumeren: aan Sneijder hangt een prijskaartje

FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren bevestigt dat de club dolgraag Wesley Sneijder (33) wil contracteren. Van Seumeren heeft al contact gehad met de recordinternational. ,,Maar als Utrechters onder elkaar hebben we dat wel vaker hoor."
Hoe realistisch een overgang volgens hem is? ,,Aan spelers van het kaliber van Wesley hangt een prijskaartje hè. En wij zijn geen Ajax," zegt Van Seumeren, sinds april 2008 eigenaar van FC Utrecht.

En FC Utrecht kan op dat vlak al helemaal niet concurreren met clubs uit de Verenigde Staten, China of het Midden-Oosten.

Clubs uit die landen zien het namelijk ook wel zitten om Sneijder te contracteren. Maar ook in Europa is er belangstelling voor de middenvelder. Het ligt vooralsnog niet voor de hand dat Sneijder voor FC Utrecht gaat. Hij wil zijn keuze aankomende week maken. Vorige week werd het contract van Sneijder bij de Turkse topclub Galatasaray ontbonden. De recordinternational van Oranje is zodoende transfervrij, waardoor clubs geen transfersom hoeven te betalen. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht