Van Schaik: Áls ze gaan, is het tegen onze prijs

Van Schaik: Áls ze gaan, is het tegen onze prijs

Algemeen directeur Wilco van Schaik baalt uiteraard dat de sportieve vlucht die FC Utrecht nam niet gekoppeld is aan een prijs, maar hij telt vooral zijn zegeningen.
,,We hebben met Erik ten Hag een trainer gehaald die prima blijkt te passen bij de nieuwe strategie van de club. We willen naar een topsportklimaat toegroeien. Als je dan in het tweede jaar van een vijfjarenplan al meteen vijfde wordt, de bekerfinale en de laatste ronde van de play-offs haalt, heb je het uitstekend gedaan. Eigenlijk lopen we voor op onze plannen. Het team en individuele spelers hebben zich ontwikkeld, met als kers op de taart de invitaties van Bart Ramselaar en Timo Letschert voor Oranje.""  

Hamvraag is natuurlijk of Utrecht staat voor een nieuwe leegverkoop. Robbin Ruiter, Nacer Barazite, Bart Ramselaar, Timo Letschert en Sébastien Haller weten zich gevolgd door diverse clubs uit binnen- en buitenland. ,,Dat er interesse is in onze spelers is logisch na zo"n jaar,"" vindt Van Schaik. ,,We willen best een transfer maken, zo eerlijk zijn we ook. En soms mag je als club geen "nee" zeggen tegen bepaalde bedragen. Maar áls ze gaan, is het tegen onze prijs. We gaan, net als afgelopen winter bij Robbin Ruiter en Mark van der Maarel, niet voor elke prijs door onze knieën. Ons voordeel is dat de meeste spelers langdurig vastliggen.""  

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht