Van Overeem ziet kansen tegen Feyenoord

FC Utrecht lijkt met nog zeven wedstrijden te spelen vrijwel zeker van de play-offs. ‘Het maximaal haalbare voor ons dit seizoen? Zesde worden en de play-offs winnen’, denkt Joris van Overeem, die het zondag met FC Utrecht opneemt tegen Feyenoord.

 ‘We hebben het dit seizoen steeds op de beslissende momenten laten liggen. Dat je dacht: Als we nu winnen, kunnen we nog vijfde worden. Het komt door onszelf dat we nu zevende staan', aldus Van Overeem. Mocht iemand in Utrecht toch nog hopen op meer, dan is het duel met Feyenoord van aanstaande zondag cruciaal. De club uit Rotterdam heeft maar vijf verliespunten minder. Dat gat zou kunnen worden teruggebracht naar twee.
 
Van Overeem is hoopvol. ‘De wedstrijd in De Kuip was een van de eerste duels onder René Hake. Toen bespeelden we ze tactisch goed. Ik denk dat er kansen liggen tegen Feyenoord. Ook omdat wij Dick Advocaat hebben meegemaakt hier, dan weet je waar de mogelijkheden liggen. Wij kunnen juist in dat soort wedstrijden goed mee. We krijgen een zwaar schema met Feyenoord, Ajax en FC Twente. Dat is misschien wel goed voor ons. Ik heb het idee dat we echt kunnen pieken in dat soort wedstrijden.’

Lees hier het volledige artikel op VI.nl


Overeem

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht