Van den Brom schikt van FC Utrecht

FC Utrecht-trainer John van den Brom was niet te genieten na de 3-1 nederlaag van zijn ploegtegen FC Twente. Hij laakte niet zozeer het spel van zijn ploeg, maar werd met name in negatieve zin verrast door de slechte instelling van zijn spelers. "Het doet pijn om dat te moeten concluderen."


FCU PEC (38)

In het eerste kwartier zag de Amersfoorter zijn ploeg domineren in de Grolsch Veste, maar daarna nam de thuisploeg het initiatief over. "Want we gingen vrijblijvend spelen, we wilden lekker voetballen. Dat kan niet in een stadion met 30.000 toeschouwers, tegen een tegenstander die heeft laten zien ook heel behoorlijk te kunnen voetballen."

Met name in verdedigend opzicht zag Van den Brom zijn defensie grote moeite hebben, waar onder andere Leon Guwara geen grip kreeg op zijn directe tegenstander. Toch weigert de oefenmeester de nederlaag daaraan te wijten. "In de rust heb ik onze jongens voorgespiegeld dat alle mooie dingen die we kunnen hoe dan ook veel arbeid vergen. Dan moet je op een positieve manier met het mes tussen de tanden spelen. Dat moet je op een bepaalde manier bij jezelf opwekken", zo besluit Van den Brom. 

Bron: RTV Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht