Utrecht-goudhaantje: "Grootste deel zat ik niet bij de selectie. Extreem zwaar"

Utrecht-goudhaantje: "Grootste deel zat ik niet bij de selectie. Extreem zwaar"

Kristoffer Peterson heeft zichzelf zaterdagavond een goede dienst bewezen. De aanvaller van FC Utrecht kreeg een kans van trainer Erik ten Hag en greep die met beide handen aan.
Peterson maakte vlak voor tijd de winnende goal tijdens de uitwedstrijd tegen Sparta. Wat volgde was een uitbarsting van vreugde. "Als je weet wat het verhaal achter deze goal is, zou je het begrijpen", zegt Peterson tegen FOX Sports. "Het grootste deel van de eerste seizoenshelft zat ik niet eens bij de selectie. Het zijn zes extreem zware maanden geweest. Dus kwamen er een hoop emoties los toen ik scoorde. Dat verklaart mijn gedrag."

"Ik ben mijn ploeggenoten enorm dankbaar. Ik heb zes maanden niet gespeeld, maar zij zijn altijd even aardig voor mij geweest. Daardoor kon ik mezelf blijven. Iedereen binnen de club zag dat ik echt mijn best deed. Om het dan zo terug te betalen betekent alles voor mij", zegt een dankbare Peterson, die weet dat het hem gegund is. "Iedereen zei: als iemand het verdient, is hij het. Ik weet niet of dat zo is, maar dat zeiden ze."

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht