Utrechter Ramselaar op weg naar PSV

Utrechter Ramselaar op weg naar PSV

De kans is groot dat Bart Ramselaar op korte termijn overstapt naar PSV. De Eindhovense club meldde zich afgelopen week bij FC Utrecht. Een akkoord voor zo"n zeven miljoen euro hangt in de lucht. Ramselaar heeft in Utrecht nog een contract tot de zomer van 2019.
Ramselaar krijgt flinke concurrentie in Eindhoven. PSV heeft met Jorrit Hendrix, Andrés Guardado en Davy Pröpper al een aantal dragende krachten in de selectie. Bovendien staat Adam Maher ook nog steeds onder contract bij de Eindhovense club. 

Goede zaken

FC Utrecht doet deze zomer goede zaken. Na een aantal financieel slechte jaren stroomt het (transfer)geld deze weken flink binnen. Het vertrek van Ruud Boymans (Al-Shabab) leverde de club een kleine miljoen euro op. Voor centrale verdediger Timo Letschert (Sassuolo) kreeg FC Utrecht ruim vier miljoen euro.

Door de overgang van Bart Ramselaar ontvangt de club nog eens zo"n zeven miljoen euro. In totaal kan de club na de transfer van Ramselaar bijna twaalf miljoen euro bijschrijven.

Nieuwe spelers

Utrecht wil een deel van het transfergeld direct gebruiken voor de komst van nieuwe spelers. Menno Koch, de centrale verdediger van Jong PSV, zal de plek van de vertrokken Letschert moeten innemen.

De club wil zich ook nog versterken in aanvallend opzicht. Ajax-spits Richairo Zivkovic staat bovenaan het lijstje. De aanvaller, die nu voor Jong Ajax speelt, heeft wel oren naar een vertrek naar de Domstad.

Zivkovic heeft een aantal teleurstellende jaren in Amsterdam achter de rug. Na zijn komst uit Groningen kon de centrumspits in de hoofdmacht van de Amsterdamse club niet overtuigen. Afgelopen vrijdag maakte hij drie goals voor Jong Ajax tegen Almere City.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht