Utrecht-aanvoerder beleeft "confronterende" periode: "Dan ben je er klaar mee"

Utrecht-aanvoerder beleeft "confronterende" periode: "Dan ben je er klaar mee"

Met het competitieslot in aantocht raakt Willem Janssen weer fit. De aanvoerder van FC Utrecht maakte maandag zijn rentree bij de beloftenploeg. De middenvelder kijkt terug op een "confronterende" periode.
Janssen raakte in oktober geblesseerd aan zijn enkel. Precies op dat moment begon het te draaien bij de ploeg van trainer Erik ten Hag. "Om je heen hoor je de hele dag dat je niet wordt gemist. Zulke opmerkingen zijn één of twee keer leuk, maar na tien per dag ben je er klaar mee. Het is confronterend. Het is een lange periode geweest. Nu ben ik terug en komen er drie maanden aan waarin van alles te winnen valt", zegt Janssen tegen FOX Sports.

Utrecht doet mee om de play-offs voor Europees voetbal en staat in de halve finale van de KNVB Beker, waarin het de amateurs van VVSB treft. Janssen wil er alles aan doen om de beslissende fase mee te maken als basisspeler. "Ik zal me terug moeten knokken in het team. De ploeg draait goed, heeft veel punten gehaald en heeft een bepaalde ontwikkeling doorgemaakt. Ik moet zorgen dat ik er weer bij hoor. Daar moet ik mijn stinkende best voor doen. Daar heb ik vertrouwen in. Ik hoop van waarde te zijn."Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht