Utrecht haalt Emanuelson en Dumic

Utrecht haalt Emanuelson en Dumic

FC Utrecht heeft zich vandaag versterkt met twee spelers. Vanmorgen werd bekend dat Dumic van NEC wordt overgenomen. Later op de dag presenteerde men Urby Emanuelson in de Galgenwaard.
,,Emanuelson beschikt over uitstekende technische en dynamische voetbalkwaliteiten die uitstekend passen in onze speelwijze"", zei Ten Hag in het Algemeen Dagblad. ,,Hij is een liefhebber, heeft ambitie en brengt internationale ervaring mee. Dit gaat zijn uitwerking hebben in de groep, zowel op het veld als daarbuiten.""

Utrecht rondde eerder vandaag de transfer van Dario Dumic (NEC) af. De verdediger tekent voor vier jaar bij FC Utrecht. ,,Dario is een fysiek sterke centrale verdediger, die naast duelkracht ook over voetballend vermogen beschikt. Hij is verdedigend een echte killer”, reageert trainer Erik ten Hag op zijn laatste aanwinst. ,,Hij neemt naast zijn kwaliteiten ook een behoorlijk pak ervaring en karakter mee.”

Eerder trokken de Domstedelingen al Sander van de Streek, Cyriel Dessers, Chris David, Nick Marsman, Bilal Ould-Chikh en Simon Makinok aan.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht