Uitzwaaitarieven bij De Graafschap-thuis

Uitzwaaitarieven bij De Graafschap-thuis

Kaarten voor de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht - De Graafschap zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar. Tickets voor het duel met de Doetinchemmers kosten 7,50 euro voor kinderen en 65-plussers en 12,50 euro voor volwassenen. Er is vrije verkoop, dus je hebt geen Clubkaart of Seizoenkaart nodig om kaarten te kopen voor de wedstrijd die op woensdag 20 april om 18.30 uur begint.
De wedstrijd tegen De Graafschap is de laatste voordat FC Utrecht, vier dagen later, in De Kuip tegen Feyenoord speelt in de finale van de KNVB Beker. “Bij nationale elftallen spreek je dan van een Uitzwaaiwedstrijd”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik. “Maar dit is nog veel meer dan dat. Een Uitzwaaiwedstrijd is van vriendschappelijke aard en de laatste voordat een groot toernooi van start gaat. Dit is een partij waarin het gaat om drie cruciale punten voor beide ploegen, die allebei een eigen strijd strijden in de Eredivisie. Wij spelen voor plek vier of zelfs nog drie en zeker de play-offs. Daar wil ons team voor gaan, dus dit is een heel belangrijke wedstrijd daarvoor. En het is de laatste wedstrijd voordat we vier dagen later in De Kuip ‘de Wedstrijd van het Jaar’ gaan spelen.”

Kaarten voor FC Utrecht - De Graafschap zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Die is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur open en gevestigd in Stadion Galgenwaard.

Op de wedstrijddag zijn kaarten voor het duel met de Superboeren, zolang de voorraad strekt uiteraard, ook bij de stadionkassa’s op het plein voor de Cityside verkrijgbaar.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht