Transfer lonkt voor Barazite: "er is interesse"

Transfer lonkt voor Barazite: "er is interesse"

FC Utrecht-uitblinker Nacer Barazite staat opnieuw in de belangstelling van buitenlandse clubs. Dat vertelt de aanvaller dinsdag zelf aan het Algemeen Dagblad. Het contract van Barazite loopt komende zomer af. 
Dit seizoen is de oud-speler van onder meer Arsenal en AS Monaco één van de beste spelers van Utrecht. "Ik voel me krachtiger dan ooit. Ik weet dat ik het heb qua talent, techniek en lichaam. Nu komt het aan op het mentale. Dat is het allerbelangrijkste. Op dat vlak is er grote vooruitgang."

"Er is interesse van buitenlandse clubs. Ik parkeer het", vervolgt de 26-jarige stilist. "Als je met al je gedachten bij de toekomst zit, verwaarloos je het heden. Dat wil ik niet. Als Utrecht wil praten, ben ik daartoe altijd bereid. Maar ik wil vooral blijven presteren, dan zie ik wel hoe de rest loopt."

Met de week lijkt Barazite belangrijker te worden. Hoe dat komt? "Focus, focus, focus! Dat is alles waar het om draait. Ik heb in het verleden veel fouten gemaakt op dat vlak. Liet mezelf door van alles en nog wat afleiden, dat kwam mijn spel en fysieke gesteldheid niet ten goede. Dan krijg je blessures, zak je in de pikorde van een trainer. Nu laat ik zien wat ik waard ben." In de zomer was Barazite dichtbij een transfer naar Turkije. Die overstap ketste op het laatste moment af. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht