Ten Hag: "Voetbal van heel hoog niveau"

Ten Hag: "Voetbal van heel hoog niveau"

Met Heracles Almelo deelde FC Utrecht vanavond de punten. Dat gebeurde in een wedstrijd van zeer hoog niveau, zo vertelde trainer/coach Erik ten Hag van FC Utrecht tijdens de persconferentie na afloop van de partij die in 1-1 eindigde. FCUtrecht.nl schreef mee in de persruimte van het Polman Stadion.
“Het was een geweldige wedstrijd”, vertelde Ten Hag. “Het voetbal was van heel hoog niveau. Niet dat naïeve Nederlandse voetbal. Er werd tactisch goed gespeeld.”

Gecontroleerd en gedomineerd
“Wij waren de bovenliggende partij”, vond de oefenmeester van de Utrechters. “We hebben de wedstrijd gecontroleerd en en delen van de wedstrijd gedomineerd. Er waren twee momenten van onachtzaamheid. Daar hebben we de ploeg ook op gewezen.”

‘Het gaat om alles’
Ook uit een moment van onachtzaamheid ontstond kort na de break de 1-0. “Dat mag ons niet overkomen”, aldus Ten Hag. “Want het gaat om alles in deze fase van het seizoen. Wel vind ik dat we goed op de tegentreffer hebben gereageerd. We maakten snel gelijk.”

Gespeeld om te winnen
“We hebben gespeeld om te winnen”, vervolgde Ten Hag. “En we hadden nog gevaarlijker kunnen worden. We brachten Ruud Boymans in de ploeg voor de overigens ook goed spelende Nacer Barazite om meer doelgerichtheid te krijgen. Dat gebeurde ook, maar helaas ging-ie er vanavond niet in. We gaan terug naar Utrecht in de wetenschap dat we uitstekend hebben gespeeld en met een punt.”

 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht