"Ten Hag genoemd bij de KNVB"

"Ten Hag genoemd bij de KNVB"

Bij Studio Voetbal wordt gemeld dat de naam van Erik Ten Hag is genoemd als mogelijke kandidaat voor het bondscoachschap van Oranje. Pierre van Hooijdonk en Arno Vermeulen doen daar hun zegje over.
"Er moet nu echt iemand voor die groep gaan staan. Hij moet nog even een cv opbouwen. Dat geeft ook niet", zegt Van Hooijdonk over de trainer van FC Utrecht, die bijgestaan wordt door Vermeulen. "Ten Hag heeft nauwelijks ervaring met de media. Kijk naar wat er afgelopen week losgebarsten is. Iedereen is het erover eens dat je een crisismanager moet hebben die meer dan vijf wedstrijden trainer is. Daar is Ten Hag op dit moment niet de geschikte man voor."

Op dit moment lijkt Advocaat de nieuwe bondscoach te worden. De man die Oranje enkele maanden eerder als assistent-trainer van de inmiddels ontslagen Danny Blind verliet voor een avontuur bij Fenerbahçe. Van Hooijdonk ziet het dan ook niet zitten.

"Je hebt een crisismanager nodig, maar dan haal je met Advocaat iemand in huis die er mede-verantwoordelijk voor is dat de KNVB en het Nederlands elftal in deze situatie zitten. Ik heb daar moeite mee. Ik heb geen moeite met de coach Advocaat, maar ik vind het moreel niet goed", aldus Pi-Air.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht