Ten Hag: "Absolute wil nodig om te winnen"

Ten Hag: "Absolute wil nodig om te winnen"

Trainer/coach Erik ten Hag blikt vooruit op de allesbeslissende wedstrijd van aanstaande zondag: AZ-thuis.

In de absolute finale van de play-offs om Europees voetbal kruisen FC Utrecht en AZ komende zondag de degens. De heenwedstrijd in Alkmaar werd een deceptie, maar zondag ligt er een nieuwe kans tijdens de return. FC Utrecht moet dan een 3-0 achterstand wegpoetsen. FCUtrecht.nl blikte met trainer/coach Erik ten Hag vooruit op de kraker in Stadion Galgenwaard.
Ten Hag is duidelijk over de verrichtingen van zijn ploeg op Hemelvaartsdag: ‘’Er ging veel mis en daardoor hebben we in Alkmaar gefaald. We hebben nu een aantal dagen om te herstellen en ons bezig te houden met een plan om het onmogelijke mogelijk te maken. ”

Vaker aangetoond
‘’We hebben vaker aangetoond dat we goed terug kunnen komen en in sport is niets onmogelijk’’, aldus de trainer van de nummer vier van Nederland. “Maar het wordt een zware klus, waarbij wij onze kansen moeten pakken willen we de strijd nog in ons voordeel beslissen. We hebben meerdere leiders nodig in het veld en de absolute wil om te winnen. FC Utrecht heeft een fantastisch seizoen gedraaid en dat kunnen we niet op deze manier laten eindigen.”

Fantastisch seizoen
De oefenmeester sluit af met de mededeling dat Nederland zondag een strijdbaar FC Utrecht gaat zien en dat energie hierin de belangrijkste factor is. “Het begint met geloof. Ik ga uit van het positieve. Een extra element daarin is de steun van ons publiek. Zondag moeten we het met elkaar doen.”

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht