Tafari Moore sluit definitief aan bij Jong FC Utrecht

Tafari Moore sluit definitief aan bij Jong FC Utrecht

Technische staf gecharmeerd van talent Arsenal, op huurbasis naar Domstad
Jong FC Utrecht krijgt komend seizoen op huurbasis de beschikking over Arsenal-talent Tafari Moore. Moore trainde bijna de hele oefenperiode mee met zowel Jong FC Utrecht als met FC Utrecht en dwong hiermee uiteindelijk een huurperiode van één seizoen af.

De net 19-jarige Moore miste een klein deel van de oefenperiode, omdat hij uitverkoren was om met de Engelse selectie deel te nemen aan het Europees Kampioenschap Onder 21. Moore vervolgde zijn stage bij de Domstedelingen, nadat Engeland werd uitgeschakeld door Italië in de halve finale. De verdediger reisde hierop onder andere mee naar de oefenwedstrijd tegen FC Union Berlin.

Moore was tot voor kort van vaste waarde voor het O19 team van Arsenal, de club waar hij al sinds zijn twaalfde alle jeugdteams doorliep. Technisch Manager Erik ten Hag: “Sinds zijn stage in Nederland heeft Moore weten te overtuigen. Wij kennen de plannen van Arsenal en zien dit als een win-win-situatie voor alle partijen. Met dit product van Arsenal heeft Jong FC Utrecht een jonge verdediger met aanvallende kwaliteiten in huis gehaald.”

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht