Stunt FC Utrecht: Domstedelingen bijna akkoord met United over Pereira

Stunt FC Utrecht: Domstedelingen bijna akkoord met United over Pereira

FC Utrecht gaat enorm verrassen met het huren van Andreas Pereira. Het Algemeen Dagblad meldt dinsdagavond dat de Domstedelingen bijna akkoord zijn met Manchester United.
De 21-jarige Braziliaans-Belgische middenvelder, die een verleden bij PSV heeft, wordt dan voor een seizoen gehuurd door FC Utrecht. Volgens het AD kan de aanstaande deal met United betekenen dat er ontwikkelingen zijn rond Yassin Ayoub. De middenvelder is de voorbije weken steeds met een transfer in verband gebracht.

Pereira heeft jaren in de jeugdopleiding van PSV gespeeld en werd in 2014 door Manchester United weggeplukt. Erik ten Hag was destijds assistent-trainer in Eindhoven en weet dus wat hij mogelijk tot zijn beschikking krijgt. Dit seizoen mocht Pereira bij United blijven, maar het talent kiest ervoor om speelminuten te maken.

Vorig seizoen kwam Pereira op huurbasis voor Granada uit. Bij de Spaanse club, die degradeerde, kwam hij 35 wedstrijden in actie, waarvan 34 keer als basisspeler. Hij maakte vijf doelpunten. Voor United kwam hij in totaal slechts vijf competitiewedstrijden in actie, telkens als invaller. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht