Steun de FC Utrecht FunRun

Wil jij op plekken komen in Stadion Galgenwaard waar normaal alleen spelers van FC Utrecht mogen komen? Schrijf je dan nu in voor de 1e editie van de FC Utrecht FunRun op zaterdag 13 oktober 2018.


Galgenwaard

De FC Utrecht FunRun is een charity & fun hardloopevenement in- en rondom stadion Galgenwaard. Wij hebben als club de ambitie om iedereen in de provincie Utrecht in beweging te krijgen. Op 13 oktober 2018 willen wij iedereen in beweging brengen en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. De run kent verschillende afstanden waarvoor je je kunt inschrijven

Met jouw deelname steun je de goede doelen FC Utrecht Maatschappelijk en haar charitybox of De Hoogstraat Revalidatie. Loop je de Hoogstraatroute? Dan sponsor je De Hoogstraat Revalidatie. Deze route gaat over het karakteristieke kazerneterrein (Kromhout Kazerne).

Mis dit unieke evenement niet: schrijf je nu in voor de FC Utrecht FunRun. Help ons deze goede doelen te steunen, maak je eigen donatiepagina aan en deel deze met zoveel mogelijk vrienden en familie. 

----
Note SVFCU: één van de deelnemers is FC Utrecht-supporter Derk. Hij doet mee aan de 'trappenloop'. Wil jij liever niet mee doen, maar wel jouw (financiele) steentje bijdragen aan het evenement voor een goed doel? Geef dan een donatie via deze link!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht