Seizoenkaarthouders naar kwartfinale met korting

Seizoenkaarthouders naar kwartfinale met korting

Let op: Terugkoopperiode tot en met 10 januari

Op 25 januari om 18.30 (woensdag) speelt FC Utrecht in de kwartfinale van de KNVB Beker thuis tegen sc Cambuur. De verkoop voor de bekerclash is enkele dagen geleden gestart.
De kwartfinale van de KNVB valt niet onder je rechten als seizoenkaarthouder, tenzij je over een Gouden Seizoenkaart beschikt. Gouden Seizoenkaarthouders kunnen gratis naar binnen. Gewone seizoenkaarthouders kunnen hun eigen stoeltje tot en met 10 januari terugkopen met korting. Zij betalen 12,50 of 7,50 (jeugd onder 18, 65+).

plekken van de seizoenkaarthouders zijn tijdens de verkoop tot en met 10 januari bezet. Seizoenkaarthouders van FC Utrecht krijgen tot die tijd de mogelijkheid om hun kaart voor de kwartfinale terug te kopen. Hierna komt dat voorrecht te vervallen.

Voor de wedstrijd geldt een clubcardverplichting. Clubcardhouders betalen voor de kwartfinale 15 euro, jeugd en 65+ leden betalen 10 euro. Seizoen- en clubcardhouders mogen maximaal zes kaarten bijbestellen.

Kaarten bestel je HIER. Vanaf  dinsdag zijn de felbegeerde tickets ook verkrijgbaar bij de Fanshop.
 
FC Utrecht maakt dit seizoen weer een mooi bekeravontuur mee. Op weg naar de kwartfinale versloeg de ploeg van Erik ten Hag drie voormalig bekerwinnaars: FC Twente, FC Groningen en PEC Zwolle. Doel: opnieuw met z"n allen naar De Kuip!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht