Seizoenkaarthouders kunnen ticket "Waalwijk" aanschaffen

Seizoenkaarthouders kunnen ticket "Waalwijk" aanschaffen

Volgende fase van kaartverkoop voor Europese partij van donderdag 20 juli begint.

Vanmorgen om 10.00 uur begint voor Seizoenkaarthouders de kaartverkoop voor de Europese thuiswedstrijd die FC Utrecht op donderdag 20 juli in Waalwijk speelt. Tickets zijn verkrijgbaar via internet en in de FC Utrecht Fanshop.
Het advies is om je ticket, indien mogelijk, online te bestellen. Op die manier omzeil je de rij die er staat in de FC Utrecht Fanshop.

De kaartverkoop voor Seizoenkaarthouders loopt tot en met uiterlijk zaterdag 1 juli. Mochten er dan nog onverkochte kaarten zijn voor de wedstrijd in Waalwijk, dan gaan die op dinsdag 4 juli in de verkoop voor Clubkaarthouders. Gouden Seizoenkaarthouders kregen van woensdag 21 tot en met zondag 25 juni als eerste het recht om hun gratis kaart te claimen. Van die mogelijkheid maakten 1340 Gouden Seizoenkaarthouders gebruik.

Autokaarten: de informatie
Om zoveel mogelijk supporters de mogelijkheid te geven met de auto af te reizen naar Waalwijk, is ingesteld dat je tenminste 2 tickets moet afnemen voordat het bestellen van een parkeerkaart mogelijk is. Dit kan je doen door het gewenste aantal kaarten aan te klikken en dan per toegangskaart een eigenaar toe te wijzen. De mogelijkheid om een parkeerkaart te bestellen wordt getoond zodra je minimaal 2 tickets in je winkelmandje hebt. Klik die niet weg, anders kan je de bestelling niet plaatsen en moet je het proces opnieuw beginnen en doorlopen!

Kaarten voor de returnwedstrijd van de tweede voorronde van de Europa League kosten 15 euro per stuk. De parkeerkaart is gratis te verkrijgen.

Buskaarten: de informatie
De bussen vertrekken vanaf de Jaarbeurs. Er worden twee clusters gevormd. Tussen de vertrektijd van cluster 1 en cluster 2 zit ongeveer 30 minuten. De toegangskaarten worden in de bussen naar Waalwijk uitgedeeld. De prijs van de kaarten is 20 euro per stuk; 15 euro voor het wedstrijdkaartje en 5 euro voor het busvervoer. Meer info over de vertrektijden volgt te zijner tijd.

De seizoenkaarten voor het komende seizoen zijn nog niet verspreid. Toch kun je zonder problemen voor de Europese thuiswedstrijd in Waalwijk een kaart bestellen. Als je voor het nieuwe seizoen een Seizoenkaart hebt besteld via het ticketingsysteem, word je bij inloggen herkend als Seizoenkaarthouder voor het seizoen 2017/2018. Je kunt inloggen met je relatienummer, dat begint met de cijfers 14 of 93.

FC Utrecht speelt de tweede voorronde van de Europa League niet in Stadion Galgenwaard, omdat die accommodatie door de UEFA wordt gebruikt voor het Europees Kampioenschap Vrouwenvoetbal. Lees HIER meer over de keuze voor Waalwijk. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht