Samenwerking SV & FCU: voor € 5,- naar Zwolle

Samenwerking SV & FCU: voor € 5,- naar Zwolle

Tickets voor bekerwedstrijd in Zwolle extra voordelig en vanaf nu verkrijgbaar.

Voor een prikkie naar de bekerwedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht. Het kan! FC Utrecht heeft samen met SupportersVereniging FC Utrecht ervoor gezorgd dat tickets verkrijgbaar zijn voor respectievelijk 5 euro (autokaart) en 15 euro (buscombiticket).
De wedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht begint op woensdag 14 december in Zwolle om 18.30 uur. Je kunt het duel via een autocombireis bezoeken, waarbij – fijn, zeker met het oog op het aanvangstijdstip van de wedstrijd! – je kunt omwisselen bij het gastenvak van het stadion van PEC Zwolle tussen 17.30 en 18.15 uur.


Bij aanschaf van een autocombiticket krijg je een routebeschrijving. Neem die mee, op de wedstrijddag, en volg de op dat blad aangegeven route. Let op: je dient de op de routebeschrijving aangegeven route te volgen. Het is niet toegestaan het centrum van Zwolle te bezoeken! Bovendien een verzoek: carpool, daar waar mogelijk. Er is in Zwolle bij het uitvak plek voor 100 auto’s.

Natuurlijk zijn er ook buscombikaarten beschikbaar. Die kosten 15 euro. Hoe laat de bussen gaan rijden, is nog niet bekend en afhankelijk van de belangstelling.

Je kunt een kaart voor de bekerclash met PEC Zwolle kopen als je een Seizoenkaart of Uitkaart hebt van FC Utrecht. Tickets zijn verkrijgbaar via internet en in de FC Utrecht Fanshop. Die is open van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur.

Als eerste zijn de Gouden Seizoenkaarthouders aan de beurt. Zij kunnen vanaf 29 november een ticket kopen. Vanaf vrijdag 2 december kunnen ook Uitkaarthouders een kaart aanschaffen. Op dinsdag 6 december start dan de kaartverkoop dan voor Seizoenkaarthouders.

De kaartverkoop loopt zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot zondag 11 december, 23.59 uur. 

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht