Run op kaarten halve finale KNVB Beker

Run op kaarten halve finale KNVB Beker

Er is direct een run ontstaan op kaarten voor de bekerwedstrijd FC Utrecht - VVSB. Zaterdag begon voor Seizoenkaarthouders van FC Utrecht de kaartverkoop voor dat bekerduel en van de gelegenheid om als eerste tickets aan te schaffen maakten vele trouwe FC Utrecht-supporters grif gebruik.
n de FC Utrecht Fanshop stond al snel een rij tot ver buiten de winkel en via internet regende het bestellingen. “FC Utrecht en het toernooi om de KNVB Beker, dat is een geweldige match”, aldus Algemeen Directeur Wilco van Schaik van de Utrechtse Eredivisionist. “Het zou geweldig zijn om in een volle Galgenwaard met VVSB te strijden om een plek in de eindstrijd. Overal waar ik kom word ik aangesproken over de wedstrijd. Het leeft, in de hele provincie. Prachtig!”

Tot en met woensdag hebben Seizoenkaarthouders van FC Utrecht exclusief de gelegenheid hun eigen plaats terug te kopen én extra tickets aan te schaffen voor het duel met VVSB, dat op woensdag 2 maart om 20.45 uur begint. Vanaf donderdag kunnen ook Clubkaarthouders van FC Utrecht kaarten kopen voor de bekerwedstrijd. Nog geen Clubkaart? Vraag er dan HIER gratis één aan!

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht