"Ik woon nog in Den Haag, maar voor de rest heb ik weinig met de club"

"Ik woon nog in Den Haag, maar voor de rest heb ik weinig met de club"

Robin van der Meer (FC Utrecht) doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag en dus zou je denken dat de aanstaande clash tussen Utrecht en ADO extra speciaal is voor de linksback. Niets blijkt minder waar. Van der Maar koestert geen gevoelens voor de residentieclub. 
Ik woon nog in Den Haag, maar voor de rest heb ik weinig met de club", zegt hij in gesprek met RTV Utrecht. "Ik heb er acht jaar in de jeugd gespeeld en een erg leuke tijd gehad. Maar ik ben er niet op de manier weggegaan als dat ik in gedachten had. Het is een vergelijkbare club met FC Utrecht, maar het is wel veel kleiner. Bestuurlijk is het hier veel sterker."

"Ik hoop dat we met vijf doelpunten verschil winnen, het maakt mij niets meer uit", vervolgt de linkspoot, die afgelopen zomer werd overgenomen van Go Ahead Eagles. "Natuurlijk gun ik de club niet dat ze degraderen, maar ik ben daar niet altijd even netjes behandeld. Degradatie zou een doodsteek zijn voor de club en voor de stad. Maar zondag interesseert het me geen klote."

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht