"PSV stelt toch alles in het werk voor Ramselaar"

"PSV stelt toch alles in het werk voor Ramselaar"

PSV doet er alles aan om Bart Ramselaar te kopen van FC Utrecht. De kampioen van Nederland wil de middenvelder dolgraag aan de selectie toevoegen. Volgens De Telegraaf zaten PSV en Utrecht dinsdag tot laat aan tafel om te onderhandelen.
Utrecht wilde aanvankelijk een bedrag van zeven miljoen euro beuren voor de zelfopgeleide middenvelder, maar zit daarmee te hoog in de boom voor PSV. Marcel Brands, de technisch manager van PSV, stelde dat Ramselaar daardoor een gepasseerd station was. De laatste berichten wijzen er echter op dat PSV alsnog volop bezig is met zijn komst.

Op dinsdag zijn de transferonderhandelingen hervat en die duurden tot dinsdagavond laat. Eerder verkocht Utrecht al de centrale verdediger Timo Letschert aan Sassuolo. Ramselaar kan de tweede grote uitgaande transfer worden. Overigens deden PSV en Utrecht al zaken: Menno Koch verkaste deze week voor één seizoen op huurbasis naar de Domstad.

Inmiddels meldt Voetbal International dat Ramselaar ook voor een bedrag van circa zes miljoen euro kan worden opgehaald. Bij Utrecht vindt men dat geen gek bedrag voor de 22-jarige middenvelder, zo stelt het voetbalblad. Zijn salaris staat in geen verhouding met de vraagprijs en dat is inmiddels door het management van de speler aangekaart bij zijn huidige werkgever.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht