Praktische informatie over de Open Dag

Praktische informatie over de Open Dag

Hij staat voor de deur: de FC Utrecht Open Dag van 2016. Die is zondag en duurt van 12.00 tot 17.00 uur. De locatie? Ach, hoe kan het eigenlijk ook anders: Stadion Galgenwaard. FCUtrecht.nl zet wat praktische informatie op een rij.
Drink voldoende

Het wordt lekker weer zondag. Zorg ervoor dat je voldoende (water) drinkt en niet te lang in de zon staat. Je kunt drankjes afrekenen met contant geld en je FC Utrecht Betaalkaart; daar staat misschien nog wel tegoed op van afgelopen seizoen. Je kunt de FC Utrecht Betaalkaart online opwaarderen of dat doen bij het servicepunt tijdens de Open Dag. Kies je voor dat laatste, wees je dan wel bewust van mogelijke lange wachtrijen.

Vervoer
Je kunt met de auto naar de Open Dag komen en betaald parkeren in Q-Park Galgenwaard of een plekje zoeken op de parkeerplaats van SV Kampong. Zeker zo handig is het om, indien mogelijk, te voet, met de fiets of met het Openbaar Vervoer te komen. Let op: de FC Utrecht Shuttle vanuit P+R De Uithof rijdt niet tijdens de Open Dag.

Nieuwe tenues voor actieprijs
Een shirt, broekje én sokken voor 75 euro. Dat is de Open Dag-actieprijs van de nieuwe thuis- en uittenues. De tenues zijn verkrijgbaar bij de Fanshop-stand.

Rondleidingen tot 14.45 uur
Tijdens de Open Dag van dit jaar kun je aansluiten bij een rondleiding door Stadion Galgenwaard. Om de plusminus twintig minuten gaan er van 12.00 tot 14.45 uur rondleidingen van start. Het startpunt van de rondleidingen is naast de Fanshop-stand.

Actuele informatie via @fcutrecht
Actuele informatie over de Open Dag kun je tijdens het evenement tot je nemen via Twitter. Via dat kanaal houdt FC Utrecht zijn volgers doorlopend op de hoogte van actualiteiten. Volg FC Utrecht op Twitter.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht