"Positiviteit teruggekeerd in De Galgenwaard"

"Positiviteit teruggekeerd in De Galgenwaard"

Drie weken geleden stond de crisis voor de deur bij FC Utrecht na de pijnlijke 5-1 thuisnederlaag tegen FC Groningen, maar precies op het juiste moment is de positiviteit teruggekeerd in De Galgenwaard. "De laatste drie wedstrijden hebben een positief gevoel gegeven en dat kunnen we meenemen. Dat moet de ploeg motivatie en zelfvertrouwen geven”, vindt trainer Erik ten Hag.
"Die wedstrijd tegen FC Groningen was een uitzondering. Als je kijkt naar de negen wedstrijden die wij dit seizoen hebben gespeeld, dan was dat echt een negatieve uitschieter. Daarna hebben we tegen FC Twente in de beker en tegen Sparta goede overwinningen behaald. En tegen Ajax hadden we ook kunnen winnen of in ieder geval een punt kunnen meenemen. Ajax heeft twee grote kansen gecreëerd, maar verder hadden wij de wedstrijd onder controle en de betere kansen waren ook voor ons”, aldus Ten Hag, die vanavond met FC Utrecht zijn oude werkgever Go Ahead Eagles ontvangt.

"Ik vind dat we nu een reeks wedstrijden krijgen waar perspectief in zit. Maar het is geen vanzelfsprekendheid dat we de punten ook pakken. De spelers moeten wel de lessen meenemen, dat ze consequent doorgaan, ook als het eens tegenzit.”

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht