Positieve vibe leidt tot seizoenkaartgolf

Positieve vibe leidt tot seizoenkaartgolf

Nieuwe golf in seizoenkaartaanvragen bij FC Utrecht na hoopgevende prestatie tegen PSV.
Het spel van FC Utrecht tegen regerend landskampioen PSV heeft de club geen windeieren gelegd. De ploeg uit de Domstad ging weliswaar onderuit, maar hield de Eindhovense opponent voor het overgrote deel van de wedstrijd in bedwang. Dat zagen ook de supporters: in de 72 uur na het laatste fluitsignaal gingen namelijk zo"n 200 extra seizoenkaarten over de toonbank. Samen met de zakelijke seizoenkaarthouders zijn nu elke thuiswedstrijd weer meer dan 10.250 stoeltjes bezet en daarmee is de bruis terug in Stadion Galgenwaard.

 
FC Utrecht heeft onder de supporters een nieuwe mijlpaal in zicht: 9.000 verkochte seizoenkaarten op de publiekstribunes. Ter illustratie: vorig jaar stond de teller bij het ijkpunt op 1 oktober op 8.630.
 
Voor twijfelaars is het ook een mooi moment om in te stappen: niet alleen ben je met 14 wedstrijdbezoeken al uit de kosten, ook krijg je de mogelijkheid om twee keer per jaar een vriend mee naar een wedstrijd te nemen. De eerste keer -tegen Sparta Rotterdam op 25 september aanstaande- zelfs gratis! Houd de agenda"s dus leeg, vanaf 5 september starten we met de verkoop.
 
Een seizoenkaart voor FC Utrecht bestel je hier. Kost je een kleine 12 euro per wedstrijd.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht