Patrick Keijzer lanceert nummer Cupfighters

Patrick Keijzer lanceert nummer Cupfighters

"Cupfighters". Dat is de naam van de nieuwe FC Utrecht-single. Initiatiefnemer Patrick Keijzer, als ‘huis-dj’ van FC Utrecht een bekend gezicht bij de club, is trots op het nummer, waar onder anderen de Utrechtse artiesten Martin van Doorn en Rowena van Steensel aan hebben meegewerkt. Een cupnummer van en voor supporters dus.
“Absoluut trots”, zegt Keijzer. “Het past ook bij de club, want FC Utrecht en bekervoetbal gaan hand in hand. Het is een capoeiranummer, naar de vechtsport. Met een fijne beat en goede artiesten die meerstemmig ‘Forza FC Utrecht’ zingen. Ik ben enthousiast.”

Het nummer, geproduceerd door Jah Music, gaat verkocht worden bij onder andere SupportersVereniging FC Utrecht, in de kantine van Sportcomplex Zoudenbalch en in de FC Utrecht Fanshop. “Het kost maar vijf euro, waarvan een groot deel naar het WKZ gaat”, zegt Keijzer. “Dat vinden wij belangrijk. Op die manier dragen wij ook een steentje bij aan dit goede doel. Alle artiesten hebben kosteloos meegewerkt en bovendien kost het de club niets.”

Hoewel de titel van het nummer anders doet vermoeden, is ‘Cupfighters’ niet uitsluitend een bekernummer. “Nee, zeker niet. Het lied is altijd en overal te beluisteren, niet alleen rond bekerwedstrijden. De komende weken gaan we het nummer, richting hopelijk de bekerfinale, veel draaien in Utrecht.”

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht