Overzicht transfervrije spelers FC Utrecht

Overzicht transfervrije spelers FC Utrecht

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopend contract hebben. Vandaag de beurt aan FC Utrecht. Onderstaand de transfervrije spelers van de nummer vijf van de Eredivisie.  

Mark van der Maarel
Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Mark van der Maarel ligt. De aanvoerder van afgelopen seizoen zou oren hebben naar een buitenlands avontuur. Een langer verblijf bij de Domstedelingen sluit Van der Maarel niet helemaal uit.

Christian Kum
Het aflopende contract van Christian Kum wordt deze zomer niet verlengd. De Duitser is niet bang dat hij geen nieuwe club kan vinden. Verschillende clubs hebben de laatste weken interesse getoond.  

Filip Bednarek
De Poolse doelman heeft dit seizoen als vervanger van Robbin Ruiter zeven keer het doel van FC Utrecht mogen verdedigen. In de bekerfinale tegen Feyenoord ging Bednarek tot twee keer toe niet helemaal vrijuit en kreeg daardoor de volle laag.  

Jong FC Utrecht
Nassir El Aisatti
In 2013 werd Nassir El Aisatti nog verkozen tot beste speler van de Eredivisie van A-junioren. De middenvelder speelde dit seizoen vooral zijn wedstrijden in Jong FC Utrecht.  

Sinan Keskin
De 21-jarige middenvelder kwam in de zomer van 2015 over van Ajax. Bij FC Utrecht kwam de middenvelder tot een handvol minuten bij Jong Utrecht. Voor het eerste elftal werd hij nooit opgeroepen.  

Erwin de Groot
De Groot kwam twee jaar geleden over van de A-jeugd van Excelsior Rotterdam. In het contract van de aanvallende middenvelder is een optie opgenomen die hem nog een jaar langer in Utrecht houdt. Deze optie is vooralsnog niet gelicht.  

Huurlingen

Ruben Ligeon
De huurling van Ajax kwam tot slechts vijftien optredens in het eerste van FC Utrecht. Bij Ajax heeft de rechtervleugelverdediger nog een contract tot medio 2017.  

Louis Nganioni
Nganioni wordt dit seizoen gehuurd van Olympique Lyon. De linkervleugelverdediger speelde 12 wedstrijden in de hoofdmacht van FC Utrecht. Waar de toekomst van Nganioni ligt is nog onbekend.

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht