Oproep: draag bij aan redding Fortuna Sittard

Oproep: draag bij aan redding Fortuna Sittard

Beste supporters,  

Er dreigt opnieuw een club te verdwijnen uit het betaald voetbal. Als Fortuna Sittard niet vóór 1 maart een bedrag van 900.000 euro bij elkaar gesprokkeld heeft, is een faillissement onafwendbaar.
Wij, supporters van FC Utrecht, weten hoe het voelt als de club op de rand van de afgrond balanceert. FC Utrecht had het geluk gered te worden, de toekomst voor Fortuna Sittard is allerminst zeker.    

De Supporters Vereniging van Fortuna Sittard heeft daarom gevraagd of wij een oproep willen doen tot donaties of het kopen van aandelen, om daarmee een faillissement af te kunnen wenden en te voorkomen dat Fortuna in het rijtje  SC Veendam, FC Wageningen, RBC, HFC Haarlem en AGOVV komt te staan. Daar werken wij graag aan mee.  

Ben jij geinteresseerd in het kopen van aandelen via Fortuna SC, dan is meer informatie te vinden op: http://www.fortunasc.nl/content/view/index/5484

Donaties kunnen overgemaakt worden op NL54RABO0150430175 t.n.v. Fortuna Supporters Collectief en onder vermelding van naam en telefoonnummer (voor uitreiken eventuele certificaten).  

Namens de Supporters Vereniging van Fortuna Sittard en ongetwijfeld alle betrokken fans: bedankt!  

SupportersVereniging FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht