Oproep aan FC Utrecht supporters

Er heeft zich afgelopen maandag een drama afgespeeld in onze stad Utrecht. De verschrikkelijke gebeurtenis heeft iedereen, dus ook FC Utrecht, diep geraakt.

De club betreurt het drama van afgelopen maandag en wenst de nabestaanden van de slachtoffers alle kracht en sterkte in deze moeilijke tijd. Daarnaast hoopt FC Utrecht op een spoedig herstel van de gewonden. Alle betrokkenen: veel sterkte met de verwerking van het drama.


Galgenwaard2

FC Utrecht gaat, net als vanavond bij de stille tocht, bij de thuiswedstrijd tegen Feyenoord stilstaan bij de verdrietige gebeurtenis.

Rondom de wedstrijd worden de first responders van het drama op het 24 Oktoberplein geëerd. Ook wordt er voor de wedstrijd een minuut stilte gehouden om de slachtoffers te herdenken en spelen de spelers van FC Utrecht met rouwbanden. Op verzoek van supporters worden alle toeschouwers gevraagd in de 18de minuut - in verband met de datum van het drama - een minuut lang te applaudisseren voor de first responders die hun uiterste best hebben gedaan. Om dit kracht bij te zetten vraagt FC Utrecht alle aanwezigen om zichtbaar jouw eigen rood-witte (Utrecht) sjaal te dragen bij de wedstrijd.

Ben dus op tijd bij de wedstrijd en draag je rood-witte sjaal. Samen staan wij sterk, samen zijn wij Utrecht!

Bron: FC Utrecht

Wedstrijden

Binnenkort ziet u hier weer actuele informatie over de eerstvolgende wedstrijd van FC Utrecht.

Word nu lid van de supportersvereniging FC Utrecht